Jazzfesten inställd

 

Vi måste tyvärr meddela att Jazzfesten i Västerås den 8 - 10 maj 2020 ställs in p.g.a. det rådande osäkra läget med spridningen av Covid-19. Det är ett oerhört tråkigt besked att ge, men vi ser i nuläget inget annat alternativ.

Blir det ingen Jazzfest i Västerås?
Jodå. Vi kan glädja er med att redan nu meddela att Jazzfesten i Västerås flyttas ett år framåt. Den kommer alltså att gå av stapeln med buller och bång den 7 - 9 maj 2021! Skriv redan nu in detta i kalendern så ber vi att få återkomma med mer information längre fram. 

Hur blir det med Svensk Jazz årsmöte 2020?
Svensk Jazz måste, trots inställd Jazzfest, hålla sitt årsmöte. Det kommer att hållas i digital form lördagen den 9 maj kl 10 - ca 12. Vi ber att inom kort få återkomma till alla medlemmar med mer information gällande årsmötet. 

Var du bokad att spela på Jazzfesten i år? 
Separat information kommer snarast att gå ut till samtliga musiker och övriga som var bokade att medverka på årets Jazzfest. Information kommer från Lisa Löfgren på Svensk Jazz eller från Christofer Ekströmer på Västmanlandsmusiken. 

Dök det upp frågor? 
Vi gör allt vi kan för att hitta en så bra lösning som möjligt utifrån aktuella förutsättningar. 
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.på kansliet. 

Sköt om dig och dina nära, och väl mött i Västerås 2021!

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats