Arrangörsrådet

Arrangörsrådet har som uppgift att, utifrån beslut på jazzriksdagen (dvs. årsstämman), utveckla och ha löpande ansvar för arrangörsutveckling och arrangörsfrågor inom Svensk Jazz, på en mer detaljerad nivå än vad som hinns med i förbundsstyrelsen.

När rådet var konstituerat vintern 2011 formulerades en ”att göra-lista”. Denna var mycket omfattande och lång, varför en tuff prioritering krävdes. Alla i rådet hade med sig många behov från framför allt arrangerande klubbar i landet.

På "att göra-listan" finns frågor som regionsamverkan, råd och tips, juridik, hitta vägar för att öka regionala bidrag m.m.

Det finns ytterligare en lång rad andra uppdrag och kunskaper som framtidens Arrangörsråd bör presentera för att underlätta och utveckla arrangörernas verksamhet. Hur de behoven ser ut vet bara du som är aktiv. Förmedla gärna dina tankar och förslag.

OBS! Arrangörsforumet har flyttat till Facebook. Sök på "Svensk Jazz Arrangörsforum" och klicka på "Gå med i grupp" för att ansöka om medlemskap.

Du kommer i kontakt med Arrangörsrådet genom ledamöterna här nedan:

Latest news

Höstens reflektioner från Arrangörsrådets nya ordförand…

2018-10-01

Hösten har gjort sitt intåg med buller och bång i Sörmlandsskogarna, denna gång med nedfallna träd och krossat glas. Vi blir lika förvånade varje år. Oj då vi fick visst nattfrost...

Read more

Eftertankar från Arrangörsrådets telefonmöte onsdag kvä…

2014-09-05

Bengt Bronson Månsson, ordförande i Arrangörsrådet Under mötet idag pratade vi om hur vi ska forma innehållet på vår nya del i Svensk Jazz webbsida: ”Arrangörsforum”. Den är nu inte ”officiell”...

Read more

Vad Arrangörsrådet gjort, gör och ska göra

2014-09-03

Vintern 2011 bildades en ”Interimstyrelse” (ur FörbundsStyrelsen), som skulle lägga grunden för vad som var tänkt att bli ett arrangörsråd inom Riksförbundet Svensk Jazz. Det var innan förbundet ändrat namn...

Read more

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats