FSJ logga orange

Vi vänder oss till professionella jazzmusiker verksamma i Sverige, eller pensionerade sådana samt musikstuderande.

Om du vill stötta föreningen och inte är musiker är du hjärtligt välkommen att bli stödmedlem (då utan Faschings förmåner).

När du fått mail att du uppfyller kriterierna för att bli medlem i föreningen betalar du in medlemsavgiften på 350 kr/år till PG: 850932-5

Är du musikstuderande eller över 65 år kostar medlemskapet endast 200 kr per år. Efter godkänd ansökan och inkommen medlemsavgift (ange ditt namn tydligt på inbetalningen) skickas ditt medlemskort hem till dig.

OBS! Vi gör ingen konstnärlig bedömning, bara graden av professionalitet. Detta formulär är till för att vi ska kunna lära känna våra medlemmar bättre och på så vis får vi också större tyngd.

OBS! Stödmedlemmar erhåller ej medlemsförmåner på Fasching - vi rekommenderar i så fall Faschings Vänner, faschingsvanner.se
När du trycker på SKICKA godkänner du att FSJ sparar din information i max två år, samt via mail gör medlemsutskick med erbjudanden och information. Informationen om dig behandlas enbart av administrationen på Svensk Jazz och FSJs styrelse. Den kan anonymiserat komma att användas som statistiskt underlag.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats